Nu Vorbi la Telefon în timp ce conduci!

Bună Dimineața!
În ultimele săptămâni s-a putut vedea că a crescut foarte mult în intensitate valorile de trafic,numarul de autoturisme,rulote si caravane  a crescut și el.
Camioanele sunt și ele într-un număr foarte mare pe șosele și asta face ca inevitabilul să se întâmple,adică a crescut și  numarul de accidentele de circulație datorită faptului că se produc aglomerări în trafic,iar neatenția sau nepăstrarea distanței de siguranța sunt unele dintre principalele cauze ce duc la accidente cu urmări și consecințe foarte grave pentru toți cei implicați.

Fii în siguranța

Dar cei mai grav este faptul că,foarte multe accidente în care sunt implicate camioane au ca rezultat rănirea foarte grav sau chiar moartea unuia dintre soferi,acest lucru este foarte dureros atât pentru familie cât și pentru prieteni dar și pentru noi colegii care împărțim aceleași drumuri și facem aceeași meserie.

Nimeni nu este perfect,cu toții mai greșim,dar că având un ansamblu mare și greu este mai greu de evitat și de controlat în caz de neprevăzut,dat fiind faptul că și marfa ce este transportată poate să se transforme într-o armă mortală în caz de frânare bruscă sau încercare de evitare în ultim moment a unui obstacol ce apare brusc în fața camionului.

Atunci când suntem pe șosele trebuie să ne facem meseria cu profesionalism,sa păstrăm distanța de siguranță și să fim concentrați la tot ce poate întâmpla în fața noastră fiind pregătiți pentru a reacționa în consecință și în siguranță.

Telefonul trebuie să fie pe suport atunci când conduci.

Personal am în dotare mai multe suporturi pentru telefoane fiindcă am mai mult de 2 telefoane și toate fiind conectate la sisteme individuale de Bluetooth(sistem handsfree agreat de toata europa )de tip carkit,iar atunci când conduc nu folosesc telefonul pentru altceva decât a vorbi la telefon (prin sistem carkit)atunci când cineva mă apelează.

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124