Pachetul de Mobilitate 1 și Transportatorii din România.

După cum bine știe toată lumea pe data de 08.07.2020 Pachetul de Mobilitate 1 a fost adoptat și de atunci s-a declanșat isteria în presa din România, dar ce este mai interesant este faptul că ,foarte mulți oameni politici dar si Europarlamentari Români au început să arate cu degetul înspre Consiliul si Parlamentrul European spunând că : Îngroapă,falimentează,,limitează,îngradește transportatorii Români.

Dar ce ați făcut voi domnilor politicieni Români să schimbați situația din transporturile Românești?

-Ce ați făcut să schimbați conditiile de muncă,salarizarea și împiedicarea abuzurilor transportatorilor Români ce muncesc exclusiv în Europa?

De 3 ani se tot vorbeste despre acest Pachet de Mobilitate 1 si nimeni nu s-a gândit că va veni vremea când și Transportatorii din România trebuie să se supună regulilor și condițiilor de muncă și de transport Europene.

S-a terminat cu haiducia si boschetăreala cu lunile prin parcările europei,s-a terminat cu salariul minim pe economie românesc,s-a terminat cu viața de nomad a șoferilor de orice categorie.

Este îngrijorător faptul că,nici nu a intrat în vigore Pachetul de Mobilitate1 și Transportatorii din România se gândesc ,cum pot să evite și să fenteze aceste noi reguli,care sânt căile de a putea să nu respecte nimic din ceea ce conțin aceste reguli.

Nimeni nu vrea să accepte că sunt obligați să accepte noile reguli,să se adapteze la noua situație și să meargă mai departe,să devina competitiv,să-și creeze o imagine și să devină un brand în transporturi.

Cum vor afecta toate aceste noi reguli Transporturile și Transportatorii din România vom vedea.

Cert este faptul că,a venit timpul să se schimbe și mentalitatea patronilor din transporturile Românesti.

Vremea vorbei”Lasă bă că merge așa” a trecut,a venit vremea să zicem”Hai să vedem ce avem de facut”cu toții, atat ca Patron,dispecer,șofer profesionist dar și ca sindicate,patronate și politic.

Cu toții ,împreună, să ne așezăm la aceeiasi masă și să ajungem la un consens național ,să schimbăm soarta tuturor celor implicați în Transporturile din România.

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124