Provocare pentru toți oamenii din Politica Românească,pentru toți cei cu pensii speciale de prin Guvernul României,de la C.C.R ,Judecători și Procurori și Avocatulului Poporului.

Lansez această provocare în speranța că toți factorii de decizie din România trebuie să înteleagă că de 30 de ani prin deciziile lor au făcut in așa fel în cât Populația României,oamenii de rând au avut grav de suferit și asta se vede în fiecare:județ, localitate, comună,sat și cătun din România.

In calitate de cetățean Român mă simt îndreptățit să spun și să condamn cu fermitate pe toți Politicienii și toate Guvernele prezente și anterioare de:

Distrugerea industriei autohtone,

-Distrugerea Sistemului de Învatământ.

Distrugerea Sistemului de Sănătate,

Distrugerea Agriculturii Românești,

Distrugerea Justiției Românești.

Distrugerea Infrastructurii de Irigații și a canalelor de colectare a apei pluviale.

Distrugerea sistematică a Ecosistemelor și a Pădurilor din România.

Distrugerea Economiei din România,

Sărăcirea Populației și Alungarea lor în afara granițelor țării.

Toate aceste acuzații le fac datorită faptului că toți Politicienii și Guvernele trecute și prezente prin legile instituite au distrus sistematic tot ce era funcțional în România.dar prin introducerea unor astfel de legi au dus la îmbogățire excesivă proprie,clientelism politic si economic,favorizarea unor infractori,subminarea economiei de stat și sărăcia excesivă a populației .

Datorită acestor fapte VĂ PROVOC PE VOI,POLITICENII ȘI PE CEI CU PENSII SPECIALE(C.C.R ȘI AVOCATUL POPOTULUI,EX-PREȘEDINȚI)CA INCEPÂND DE ASTĂZI SĂ VĂ DONAȚI TOATE PRIVILEGIILE PE CARE LE PRIMITI IN PLUS FAȚĂ DE SALARIUL DE BAZĂ ȘI SPORUL DE DEPLASARE SAU DELEGARE.

Toate aceste donații vor trebui facute publice lunar pe site-ul oficial al ANAF pentru a putea sa fie văzute de tot Românul de rând.

Și pentru că suntem în campanie electorală vreau să vă arăt și să vă sugerez să urmați exemplul Domnului Marius Simionică,un simplu cetătean al României căruia îi pasă si își iubeste Patria și Cetățenii și care prin Asociația „Marius și Prietenii a facut petru ROMÂNI ȘI ROMÂNIA mai mult decât ați făcut voi în 30 de ani la un loc.

Sursa Foto:Marius Simionică

Acest om a fost plecat din țară, dar fiindcă îi pasă de Români și de România s-a apucat de facut ceea ce voi nu vreți sau nu aveți interes să faceți,adică să munciți în folosul Cetățenilor și pentru prosperitatea României,vă rog să observați că întotdeauna acest om poartă tricolorul după el,lucru pe care voi Politicienii Români nu-l faceți si nu vă pasă.

Sursa:Marius Simionică.

Personal vă spun si vă sfătuiesc să vă schimbați comportamentul si atitudinea față de populație,de 30 de ani s-a saturat să fie mințită si batjocorită,cred că a venit timpul să vă faceți treaba și să nu mai permiteți nimănui să își bată joc de Cetățenii României,altfel veți deveni acei politicieni care NU VA REPREZENTA PE NIMENI.

S-a terminat cu minciuna,populismul,aroganța,cearta nesfârșită între partidele politice și programe de guvernare fără nici un fundament sustenabil,s-a terminat cu promisiuni fara nici o valoare si lupta asta acerbă pentru a ajunge la ciolan,fiindcă ciolanul a început să dispară.

In încheiere vă spun că vă adresez această provocare în numele tuturor Cetățenilor din țară si Diaspora, oameni simpli si muncitori de toate categoriile sociale și am sa vă propun să luati aminte de aceste vorbe:

Ai grijă cum te porţi cu oamenii în drumul tău spre înălţimi, pentru că tot aceiaşi oameni îi vei întâlni şi pe drumul tău în jos…✌….Sursa:..Marius Simionică

Marius Simionică

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124