Șoferii Profesioniști între disputa dintre autoritătile Franceze și Engleze.

Șoferul întotdeauna își duce cursa până la destinație. Sursa Foto:Unsplash.com

Pentru orice șofer de cursă lungă,sau șofer care pleacă de lângă familie cu săptămânile cel mai important lucru din viața lui este Familia.

Chiar dacă un șofer își petrece majoritatea timpului pe șosele prin parcări sau la locul de descărcare sau locul de încărcare,chiar dacă meseria asta nu este tocmai ușoară,nu munca fizică, stressul,aroganța dispecerului,nepasarea oamenilor de pe la birouri ,astea toate fac parte din cotidianul zilnic și nu prea le mai pune la suflet după un timp.

Indiferent de vreme,șoferul trebuie să-și facă livrarea. Sursa foto:unsplash.com

Dar când vine momentul să plece acasă lîngă familie și mai vin și sărbătorile atunci totul se schimbă,fiindcă în ultima săptămână,zilele parcă nu se mai termină,orele devin interminabile și minutele devin insuportabile,iar ultima zi parcă nu se mai termină.

Săptămâna trecută chipurile din cauza noii evoluții ale pandemiei autoritățile Franceze au blocat accesul tuturor autoturismelor,autocarelor și autocamioanelor care încercau să traverseze Canalul Mânecii cu Ferrybotul sau prin Eurotunnel cu trenul la intrare pe teritoriul Franței de pe teritoriul Angliei.

Datorită acestui fapt mii de șoferi și persoane ce se îndreptau spre Franța cu destinație finală Acasă în România alături de familie,șoferii Profesioniști au fost grupați timp de 4 zile pe marginea Autostrăzilor M20 și M2 fără acces la servicii sanitare,fără mâncare și apă de băut,apoi au fost direcționați către un aeroport pentru a se putea efectua testarea pentru Covid,fiindcă fără un test care era Negativ nu putea să facă îmbarcarea înspre Continent.

În drum spre casă. Sursa foto:unsplash.com

Mulți sunt și astăzi rămași în Anglia,unii sunt în drum spre casă,altii au renunțat să mai spere că își vor îmbrățișa Familia de Sărbători.

Multe firme nu permit accesul la serviciile sanitare,peste tot stai și aștepți cu orele să primești o rampă unde poți descărca sau încărca,suntem priviți și tratați ca ultimii oameni de pe pământ,cu ce am greșit noi de suntem tratați în acest mod,noi doar ne facem meseria fără să ne plângem,de ce suntem tratați așa???

Ceea ce vreau să spun este că toți spun vezi Doamne ,Șoferii sunt Eroii ai zilelor de pandemie,dar nimeni nu-i Respectă,iar în disputa dintre autoritățile Franceze și Engleze mii de șoferi au avut de suferit,

Iar în loc să fie lîngă Familie,stă într-o parcare în Franța și doarme cu ușile legate să nu intre cineva peste el să-i fure din puținul care-l are dar cel mai important să nu-i fure actele,căci fără ele nu poate profesa și până își dobândește alte acte poate trece și 6 luni.

Siguranța personală primează,ușile legate te scutește de necazuri.
Așa poți să dormi în siguranță în parcare,cu ușile legate.

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124