Putem sprijini Bătrânii și Copii României,putem susține Agricultura și Fermierii Români.

Nu știu dacă ați auzit sau dacă se poate face la nivel național,dar la nivel de individ cu siguranță că se va putea dacă există Voință,Compasiune,Empatie și Implicare.

Este vorba despre Meniul Zilei la Pachet în Așteptare,care poate fi plătit la orice restaurant de către cel ce dorește să ofere unui bătrân care se află în dificultate,pachetul fiind livrat de către restaurant cui crede de cuviință,

Fermierii pot fi sprijiniți de către populație cumpărând doar produse Românești cumpărate direct de la sursă,iar fermierii pot ajuta și ei la rândul lor prin oferirea gratuit unor produse din surplus prin Pachetul de la poartă.

Ca persoană nu pot rămâne indiferent văzând cum situația bătrânilor și copiilor se degradează pe zi ce trece,cum politicul are ca scop doar acces la banul public,prin măriri de salarii și bonusuri doar propriilor persoane,oferind subvenții doar partidelor politice și ajungând la salarii și pensii speciale fabuloase.

Bătrânii României trec prin momente nu tocmai bune,majoritatea dintre ei sunt cei care au pus umărul la construcția și dezvoltarea României, dar după o viață de muncă ,astăzi când sunt la pensie,se poate vedea că nu prea pot face față traiului de zi cu zi.

Guvernanții României nu sunt interesați de Pensionari,nu vor să ajute și să sprijine prin programe la nivel național pentru a ajuta și a face o viață mai ușoară Bunicilor României,

Nici viitorul nu arată prea strălucit,copii din mediu rural sunt și ei în mare parte afectați de faptul că unul dintre părinți este plecat la muncă în străinătate ,dar sunt foarte multe cazuri în care ambii părinți sunt plecați și copii au rămas cu bunicii sau rudele,iar faptul asta contribuie mult la formarea și educarea defectuoasă a acestor copii.

De aceea m-am gândit la aceste două proiecte „Meniul Zilei la Pachet” și „Pachetul de la Poartă” ca soluție temporară de sprijin din parte fiecăruia care dorește să participe cum poate sau măcar prin cumpărarea exclusiv produselor Românești atât cât se poate.

Fiecare localitate are cel puțin un Restaurant,fiecare sat din România are cel puțin un Fermier și tind să cred că ,dacă noi ca simpli cetățeni ne implicăm activ,putem da un exemplu de solidaritate și implicare care poate va urni și aparatul bugetar și de stat,guvernanții și partidele politice să sprijine și să susțină Cetățeanul Român.

Împreună sau la nivel de individ, putem sprijini Bătrânii și Copii României,putem susține Agricultura și Fermierii români.

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124