Omul cu sufletul de Aur

Am auzit de el acum vreo 4 ani ,participam la o discuție între prieteni pe un canal de zello dedicat șoferilor profesioniști, breaslă din care eu fac parte,iar la recomandarea unui prieten(Flo) ,ce muncește în Anglia am început să-l urmăresc,să mă interesez despre ceea ce el face și cât de serios este.

Aveam să-l descopăr pe cel care a ajutat foarte mulți Români aflați în dificultate în UK,pe cel ce a renunțat la confortul vieții proprii pentru a se implica în proiecte de întrajutorare a celor nevoiași și mai vulnerabili din România,

Poză Publica (Facebook)a lui Marius Simionică

A Copiilor și Bunicilor săraci din România,a tuturor celor care au lipsuri,a celor uitați de autoritățile locale și generale.

Așa am ajuns să devin un susținător activ al lui Marius Simionică și a Asociației Caritabile „Marius și Prietenii”.

Poză Publică

Am un Respect deosebit pentru acest Om cu sufletul de Aur pentru ceea ce face în România,pentru că-i pasă de ceea ce se întâmplă cu copii și bunicii României,pentru faptul că:

Pe toată durata cât lumea era obligată să stea în case, el ,Marius Simionică a mers la spitale și a donat echipamente de protecție,a mers în locuri uitate de lume și a dat pachete bunicilor,până acum a construit 7 Case participând activ la ridicarea lor,a demarat programul Bebe susținând copiii și viitorul României,a demarat programul Bunicii României ,toate astea făcându-le simultan pe toată durata anului.

Cu toții trecem printr-o perioadă foarte grea,dar trebuie să ne gândim că sunt bătrâni și copii care se culcă Flămânzi,iar foamea este cel mai nenorocit simț pe lumea asta și este ceva ce nu vreau să simt vreo dată.

Eu în fiecare lună renunț la un lucru nesemnificativ pentru mine,dar care valoarea lui odată oferită poate contribui la succesul unei acțiuni a acestui Om,cum ar fi:

-Cafeaua de Dimineață,

-Sucul de fructe la cutie

-Iaurtul cu fructe

–Covrigeii cu mac.

Sunt lucruri la care eu am renunțat ,iar economia făcută lunar o donez cu cea mai mare plăcere în conturile Asociației Caritabile”MARIUS ȘI PRIETENII” ce aparține acestui OM CU SUFLET DE AUR,Domnul MARIUS SIMIONICA.

Pentru cei cărora vă pasă și doriți să fiți susținători ai acțiunilor și campaniilor Asociației și a Domnului Marius Simionică aveți un buton „Donează”in partea de sus a acestui blog și apăsând pe buton veți fi direcționat direct către pagina Asociației și acolo veți găsi toate acțiunile și campaniile acestora.

One comment

  1. Unul de ai nostri🤗

    Multumim pentru acest blog si multumim ca te implici atat de mult. Imi e si greu sa iti zic „multumim” ca si cum te-ai implica de undeva din exterior, cand tu esti unul din „prieteni” din „Marius si prietenii”. Ai foarte multa dreptate. Noi renuntam la putin din ce avem, dar putinul nostru adunat a schimbat destine pana acum. La mai mult si mai mare. Doar uniti putem.❤🇹🇩❤

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124